تاثیرات آلرژی بر گوش : آلرژی زمانی اتفاق میافتد که سیستم ایمنی بدن شما به یک ماده معمولی که بیضرر است پاسخ میدهد. انگار تهدیدی برای سلامتی شما باشد. این ماده با ارسال آنتی بادی برای حمله به ماده واکنش نشان می دهد و در عین حال ماده شیمیایی به نام هیستامین تولید می کند. این واکنش سیستم ایمنی بدن می تواند منجر به حالاتی مانند التهاب پوست، سینوس ها، مجاری تنفسی و دستگاه گوارش شود. عوامل محیطی که معمولا سبب ایجاد آلرژی در افراد مختلف می شود را آلرژن می نامند.
هیستامین ها باعث خارش، مخاط و گاهی تورم می شوند. تاثیرات آلرژی بر گوش می تواند در تمام طول سال رخ دهد، اما برای بسیاری از افراد، آلرژی به گرده و علف بیشتر در بهار یا پاییز رخ می دهد. هیستامین سینوسها را تحریک میکند تا مخاط اضافی تولید کنند، که ممکن است در لولههای استاش جاری شود و باعث ناراحتی گوش و تحریک گلو شود. در عین حال، تورم بافت ممکن است از تخلیه مایع جلوگیری کند و باعث گرفتگی شود. از آنجایی که کانال های گوش به شیپور استاش متصل می شوند، ممکن است علائم گوش را تجربه کنید. قسمت های بیرونی گوش نیز ممکن است به طور آزاردهنده ای خارش کند.
علائم آلرژی بر گوش
- مایع در گوش
- ترشح از گوش
- گوش درد در یکی یا هر دو گوش
- کاهش شنوایی
- فشار درد آور در گوش
- گرفتگی گوش
- التهاب پوست لاله و مجرای گوش
- صدای تقه در گوش ها
فشار مایع در گوشها و مجرای سینوسی میتواند در حرکت طبیعی امواج صوتی اختلال ایجاد کند. تاثیرات آلرژی بر گوش این فشارها همچنین می توانند باعث وزوز گوش شوند. آلرژی گوش همچنین می تواند در اختلالی به نام بیماری منیر نقش داشته باشد.
درمان آلرژی
قرص های آلرژی : یک روش جایگزین برای تزریق آلرژی قرص های آلرژی است که به روش مشابهی عمل می کنند. قرص هایی که مقدار کمی آلرژن دارند و به صورت روزانه مصرف می شوند.
اسپری بینی می تواند علائم مربوط به سینوس را به طور موقت تسکین دهد. درمان تاثیرات آلرژی بر گوش بسته به شدت بیماری شما و نوع حساسیت شما متفاوت است.همچنین بروز آن در افراد مختلف نیز متفاوت است. اسپری های نمکی بینی محلول های آب شور هستند که مخاط را نرم می کنند بنابراین می تواند به راحتی تخلیه شود. آن ها یک نقطه شروع آسان برای از بین بردن احتقان ارائه می دهند زیرا عوارض جانبی غیر معمول است.
داروهای تسکین دهنده آلرژی میتوانند انواع علائم آلرژی را برطرف کنند، از جمله واکنشهای آلرژیک که بر گوش تأثیر میگذارد. آنتی هیستامین ها :
کلارینکس (desloratadine)
لوراتادین (کلاریتین ، آلاورت)
دیمتان (برومفنیرامین)
عمادین (emedastine)
لیووستین (لووکاباستین)
اما مصرف قرض های آنتی هیستامین ها برای کاهش تاثیرات آلرژی بر گوش عوارضی مثل سرگیجه ، خشکی دهان، بینی یا گلو ، افزایش اشتها و افزایش وزن ناراحتی معده و… را دارد .
بدون دیدگاه