بهترین مرکز فروش سمعک در تهران
در این مقاله ما قصد داریم توضیحاتی جامع و مفصل در مورد سمعک، زمان تولید، مزایا و معایب استفاده از آن ، اجزای آن و انواع آن را برای شما تهیه کنیم . شنوا طب تخصصی ترین مرکز تجویز سمعک در تهران آماده ارائه خدمات شنوایی می باشد.
مرکز شنوایی سنجی شنوا طب دارای سه شعبه در استان تهران است (کلینیک ساج _ شعبه درمانگاه هویزه _ شعبه سید خندان) . شنوا طب خدماتی نظیر شنوایی سنجی بزرگسال وکودک و نوزاد، شست و شوی گوش، تجویز سمعک بر حسب نیاز شخص، تعمیر سمعک و… را با کیفیت بالا و هزینهی به صرفه ارائه میکند.
اختراع سمعک :
سمعک یا شنیدیار (Hearing aid) وسیله ای است که جهت بهبود شنوایی و کمک به شنوایی ساخته شده است . شیپور شنوایی اولین وسیله شنوایی واقعی بود که در قرن هفدهم اختراع شد. این وسیله که ظاهری همانند شیپور داشت توانایی تقویت و پالايش صدا را نداشت و فقط میتوانست صدا را جمع آوری و آن را به گوش برساند.
در قرن نوزدهم طراحی شیپور شنوایی دچار تغیراتی شد و حکاکی های زیبایی برای جذاب تر نشان دادن و پنهان کردن کم شنوایی روی آن انجام شد. در آن زمان کم شنوایی ننگ بزرگی را برای افراد مبتلا به آن ایجاد میکرد برای همین مخفی کردن دستگاه شنوایی مورد توجه قرار گرفت.

در سال 1876 تلفن اختراع شد. تلفن میتوانست سیگنال صوتی را ( به صورت الکترونیکی ) از جایی به جای دیگر منتقل کند. و چند سال بعد در 1898 اولین سمعک الکترونیکی Akouphone اختراع شد، یعنی در همان قرن. اکنون با کمک جریان الکتریکی می توان صدا را تقویت کرد. استفاده از این سمعک به دلیل باتری بزرگ و حجیمش به نسبت دشوار بود و همچنان قیمت بالایی هم داشت بنابر این فقط تعداد کمی از مردم میتوانستند آن را تهيه کنند.

در اوایل قرن بیستم سمعک ها کوچکتر شدند به دنبال این تغییر ظاهری کاربر سمعک میبایست باتری و تقویت کننده ها را دور گردن خود بیندازد و میکروفون را با دست نگه دارد. در این زمان اندازه میکروفون به کم شنوایی شخص بستگی داشت یعنی اگر کم شنوایی شدید بود کاربر مجبور بود که از میکروفون بسیار بزرگ استفاده کند.
در اواسط قرن بیستم (مدتی بعد از تولید رادیو ترانزیستور) انقلاب بزرگی در ساخت سمعک ها رخ داد. در این دوره سمعک هایی ساخته میشد که در بالای گوش یا پشت گوش قرار میگرفت، بنابر این استفاده از این نوع سمعک ها آسان تر از سمعک های پیشین بود.
و از سال 1960 نیز سمعک های داخل گوشی تولید شدند که در داخل مجرای گوش قرار میگرفتند، این سمعک ها برای کسانی که علاقه ای به دیده شدن سمعکشان نداشتند بسیار جذاب بود.
بهترین کلینیک سمعک در تهران
آدرس شنوا طب : خیابان شریعتی، بالاتر از پل سید خندان، روبروی پارک کوروش، پلاک 1009، ساختمان پزشکان پاستور، صبقه همکف، واحد 13
تلفن ثابت : 22876325 | تلفن همراه : 09198359692
تا دهه 1980 فن آوری سمعک ها آنالوگ بود اما مدتی بعد سمعک های دیجیتالی تولید شد. دیجیتالی کردن سمعک ها برای افراد کم شنوا تفاوت بزرگی ایجاد کرد. کامپیوتر کوچک داخل سمعک میتواند چندیدن میلیون سیگنال صوتی مختلف را پردازش و تقویت کند و کیفیت صدا را به طور قابل توجهی بهبود بخشد.
امروزه سمعک از همیشه هوشمند تر هستند و بسیاری از آنها قابلیت اتصال به اینترنت را دارند. به این دلیل آنها میتوانند با استفاده از فناوری وایرلس با تلویزیون، تلفن و… ارتباط برقرار کنند. بعضی از سمعک ها نیز آنقدر پیشرفته و هوشمند شده اند که میتوانند پیش بینی کنند که شما در موقعیت های خاص چگونه میخواهید بشنوید یا حتی توانایی برقراری ارتباط با دستگاه قهوه ساز یا سیستم روشنایی خانه را هم دارند.
زمان زیادی از تولید دستگاه های کمک شنوایی اولیه ( شیپور های شنوایی) گذشته است، بی شک گذشت زمان و هوشمند شدن سمعک ها تاثیر هنگفتی در کیفیت زنگی افراد کم شنوا ایجاد کرده است. امروزه با متنوع شدن سمعک ها، گزینه های انتخابی زیادی برای کاربران آن ایجاد شده است از سمعک های نامرئی تا سمعک های پشت گوشی که در ابعاد و رنگ ها و مدل های مختلف تولید شده اند.
مزایا و معایب استفاده از سمعک :
شنوایی یکی از مهم ترین حواس پنجگانه برای انسان و سایر موجودات جاندار است ، و بی شک از دست رفتن یا ایجاد خلل در این حس باعث کاهش کیفیت زندگی میشود. به دنبال آن بسیاری از کار های روزانه و عادی انسان نیز مختل میشود. انسان برای تعامل در اجتماع و خانواده ، برای کار، تحصیل، آگاهی از خطرات و برطرف کردن نیاز های خود به حس شنوایی نیاز دارد اما متاسفانه این حس به علل گوناگون مختل میشود.
اما امروزه متخصصان و دانشمندان برای این مشکل راهکاری یافته اند : ( سمعک ). این وسیله شنیداری از قرن هفدهم اختراع شد و تا امروز پیشرفت های بسیاری کرده است. سمعک اگرچه کمک شایانی به افراد کم شنوا میکند اما نمیتواند به خوبی گوش طبیعی انسان عمل کند. در برخی از انواع کم شنوایی، سمعک ممکن است نتواند جوابگوی صداهای اطراف باشد و شخص قادر به درک درست و واضح صدا در محیط های شلوغ نباشد. ممکن است شخص ناشنوا حتی با استفاده از سمعک هم نتواند صداهای ضعیف را تشخیص دهد.

انواع سمعک :
از لحاظ ظاهری :
1_سمعک جیبی
2_سمعک استخوانی
3_سمعک داخل مجرا
4_سمعک داخل گوش
5_سمعک نامرئی ( کاملا داخل گوش)
6_سمعک رسیور داخل مجرا
از لحاظ تکنولوژی :
1_سمعک آنالوگ
2_سمعک دیجی تریم
3_سمعک دیجیتال
4_سمعک هوشمند
5_سمعک تربیت شنونده
بهترین مرکز خرید سمعک تهران
آدرس شنوا طب : خیابان شریعتی، بالاتر از پل سید خندان، روبروی پارک کوروش، پلاک 1009، ساختمان پزشکان پاستور، صبقه همکف، واحد 13
تلفن ثابت : 22876325 | تلفن همراه : 09198359692
اجزای سمعک :
سمعک انواع مختلفی دارد که هر کدام اجزای سازنده ی خاصی را دارا هستند اما به طور کلی سمعک در تهران از اجزای زیر تشکیل میشود :
- میکروفون :این وسیله صداها را جمع آوری کرده و آنهارا به امواج الکتریکی تبدیل می کند و سپس این امواج را به تقویت کننده میفرستد. میکروفون در بخش خارجی سمعک قرار میگیرد.
- میکروچیپ (پردازشگر) :عملکردی مانند مینی مامپیوتر دارد که سیگنال های ایجاد شده توسط میکروفون را، پردازش می کند. سمعک به دلیل داشتن میکروچیپ، بر حسب نیاز کم شنوا تنظیم شود.
- تقویت کننده :به اصطلاح موتور اصلی سمعک، صداهایی را که میکروفن جمع آوری کرده، آنالیز میکند و با توجه به نیاز کاربر شدت این صداها را تغییر می دهد و در نهایت این صدارا به بلندگوی سمعک ارسال میکند.
- باتری :بین 5 روز تا دو هفته عمر میکند. در زمان نیاز تعویض باتری کاربر متوجه علامت هشدار که مانند صدای بوق است میشود.
- رسیور :این بخش سیگنال های دیجیتالی را به امواج شنیداری تبدیل میکند.
پیشنهاد مرکز خرید سمعک در تهران :
« اگر قصد انجام تست شنوایی یا خرید سمعک در تهران را دارید ما به شما مرکز تخصصی شنوا طب را پیشنهاد میکنیم. جهت اطلاعات بیشتر برگه های درباره ما و تماس با ما را مطالعه کنید. شنوا طب از بهترین و مجرب ترین مرکز خرید سمعک تهران می باشد که دارای سه شعبه در تهران و متشکل از پرسنل و پزشکان متخصص در زمینه تجویز ، تنظیم و مشاوره سمعک می باشند .